FM 2020 – Engalanament

Us animeu a fer instruments improvisats amb el material que tingueu a casa? No cal que sonin encara que si hi ha algú molt trempat que ho aconssegueix, benvingut, sigui!

En realitat seran elements de decoració. Els col·locarem als balcons, finestres, façanes de les cases…

Podem fer servir els materials que tinguem per casa i fer siluetes de trompetes, guitarres, notes musicals, saxos… el que se us acudeixi!

Quan s’acabi el confinament, us els recollirem així que podeu anar penjant-ho al whatsapp i així la Subcomi podrà anar prenent nota de les cases per les que haurem de passar a recollir les vostres creacions!

Gràcies per la vostra col·laboració! Si teniu cap dubte, podeu contactar amb la Mamen.

2 Comments

Add Yours →

Mireia, hoooola! sí! aquí també us trobem a faltar! Cantoni continua bategant, ja ho veus, però sense el batibull dels carrers, les persones a les terrasses, els “Bon dia!” del primer cafè… amb moltes ganes que torneu totes les persones que heu passat el confinament fora del poble i que ens retrobem! Tant de bo sigui ràpid!

Moltes gràcies pel teu comentari. Ha estat el primer rebut a Cantoni Comunitari i ha suposat una sorpresa i una alegria enorme! Fa pocs dies que rutlla amb la qual cosa la sorpresa ha estat doble. Moltes gràcies!

Una abraçada ben gran des de Cantoni! Fins aviat!

Deixa un comentari